МОЕ РАДИО

24/7 ЧАСА СЕ грижиМЕ за вашето супер расположение

Вашите музички желби СМС пораки и вклучување во програма на Мое Радио користете го официјалниот број за контакт +389 75 632 320

Моментално на радио:

Нарачајте музичка желба


Нарачајте музичка желба , платите преку PayPal и веднаш ќе ја пуштиме песната .

Потребно е само да го внесете вашето име, е-пошта, текстот на пораката и изборот на музика.

Кога ќе кликнете на „Порачај песна“ ќе бидете пренасочени на страницата за плаќање на PayPal.

Цената на една песна е €1 (евро).

НАПОМЕНА: PayPal не важи за Кина.


  МУЗИЧКИ ЖЕЛБИ И ПОЗДРАВИ

  ВИП ПАКЕТИ

  ЖЕЛБОТЕКА

  ПОРАЧАЈТЕ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА ПЕСНА
  1.00/ПОРАКА
  • check Инстант исполнување на песна
  • check Јавно прикажана на страната
  • check Пораката ќе оди во етер
  • check Неограничен број на пораки
  • check Телефонски повик во радио
  • close Банер реклама
  ПОРАЧАЈ

  БИЗНИС ПРОМОЦИЈА

  ПРОМОВИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС СО НАС
  30.00/МЕСЕЧНО
  • check Реклама на социјални мрежи
  • check Видливост 70,000+ корисници
  • check Реклама на радио до 30 секунди
  • check Емитување секој 1 час
  • check Ваше лого од компанијата
  • close Линк до вашата компанија
  ПОРАЧАЈ

  МАРКЕТИНГ

  ЗАКУП НА РЕКЛАМЕН ПРОСТОР
  65.00/МЕСЕЧНО
  • check Реклама на социјални мрежи
  • check Видливост 150,000+ корисници
  • check Реклама на радио до 1+ минута
  • check Емитување секој 30 минути
  • check Ваше лого од компанијата
  • check Лого и линк до вашата компанија
  ПОРАЧАЈ

  Маркетинг

  МОЕ РАДИО ПРИЈАТЕЛИ

  Добивајте нови музички информации

  Музички е-билтен

  Претплатете се и добивајте ги најновите музички информации на вашата е-маил адреса

  Е-МАИЛ АДРЕСА*

   Со пријавувањето, се согласувате дека вашите податоци ќе се собираат и користат според нашите Права и Услови.
   0%